En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El CTT Olot aconsegueix l'ascens a Primera als despatxos

El vicepresident del club, Xavier Sellas, ho ha confirmat a Ràdio Olot
| 8 de juny de 2015
El CTT Olot aconsegueix l'ascens a Primera als despatxos

El primer equip equip sènior del Club Tennis Taula Olot jugarà a Primera Nacional la propera temporada. El vicepresident del club, Xavier Sellas, ho ha confirmat aquest matí a Ràdio Olot.

ctt olot oscar

El CTT Olot té motius per estar feliç (CTTO)

Eren el primer equip en reserva i han aconseguit la plaça. L’equip sènior del Club Tennis Taula Olot estava a l’espera que algú renunciés a la plaça a Primera Nacional, i així ha estat. Xavier Sellas, vicepresident i responsable dels equips bases del club, ha explicat a Ràdio Olot que han acceptat “la plaça a Primera”.

Un objectiu que el club s’havia posat a principi de temporada i que finalment han pogut complir, tot i perdre en la promoció d'ascens de Villalbilla. Segons Sellas, aquesta confirmació mantindrà “la progressió dels jugadors de base del club” que necessiten d’un equip de referència per continuar jugant.

A més, aquest cap de setmana l’equip infantil del Club Tennis Taula Olot s’ha proclamat subcampió de Catalunya. L’equip format per Oriol Puigmal, Arnau Roca i Marc Lara van perdre dissabte 3 a 2 contra el Badalona, en un partit molt ajustat. Feia nou anys que el club no aconseguia una fita com aquesta, un sots campionat que segons Sellas, demostra “el bon moment de forma dels equips base”. És una millora tants dels equips base com del primer equip que es deu a la nova estructura del club impulsada per Òscar Gallego. “El canvi de metodologia ha estat la clau del canvi”, diu Xavier Sellas.

Un fitxatge

La base continuarà formant-se gràcies a la incorporació del nou tècnic Xavier Panareda. Un jugador que ha estat a Divisió d’Honor i Primera Nacional i que la temporada vinent compaginarà la seva tasca com a entrenador dels equips base amb la de jugador al primer equip.

La temporada pel Club Tennis Taula Olot acabarà d’aquí quinze dies. Aquest cap de setmana l’equip juvenil es jugarà el Campionat de Catalunya a Ripollet, i una setmana més tard també ho faran els equips infantils i juvenils a Antequera ens els Campionats de Catalunya i Espanya. Una gran temporada per la majoria d'equips del CTT Olot que es pot arrodonir ens els propers caps de setmana.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum