En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Cros d'Olot, un esdeveniment de ciutat

És l’última prova del circuit gironí i puntua en el rànquing comarcal d’atletisme de la Garrotxa
| 13 de febrer de 2015
El Cros d'Olot, un esdeveniment de ciutat

Diumenge, arriba el tradicional Cros d’Olot, Memorial Miquel Àngel Chorrero. És l’última prova del circuit gironí i puntua en el rànquing comarcal d’atletisme de la Garrotxa.

Cros Olot

El Cros d'Olot es farà diumenge (CNO)

El Cros d’Olot no es va poder fer al final del 2014 per culpa del temporal de pluja i es farà aquest diumenge. Com sempre, al voltant de les instal·lacions del Club Natació Olot. Aquesta és l’entitat organitzadora, però el Cros ja arriba a la dinovena edició i s’ha convertit en un esdeveniment de ciutat. Ho remarca l’alcalde, Josep Maria Corominas, al Fil Directe de Ràdio Olot.

El Cros d’Olot començarà diumenge a les 10 del matí amb les proves de cadet i juvenil masculí i s’acabarà a la 1 amb els caganius, els nens de 14 o 15 anys. En total, el cros està format per 24 categories, comptant modalitats masculines i femenines. I per als més grans, el recorregut i el desnivell és dels més durs del circuit gironí.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La sort segueix sense acompanyar a l’Hoquei Olot (2-0)

Els olotins cauen a la pista del Cerdanyola en un partit marcat per l'efectivitat

L'Olot necessita trencar la sèrie de derrotes contra un Hércules en hores baixes

Els alacantins, en plena crisi a tots nivells, només tenen cinc punts més que els olotins i també ocupen zona de descens. Jonathan Risueño recupera Bigas, Terma i Cerdà, i medita donar la titularitat a Coris i Forgas en atac

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum