En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El CPA Olot se supera encara més i guanya el Campionat d'Espanya amb dos deus

Les patinadores olotines es classifiquen per a l'Europeu i els World Skate Games de la millor manera possible. Fan una gran actuació i ja tenen el setzè títol estatal de la seva història
David Planella | 14 de maig de 2022
El CPA Olot se supera encara més i guanya el Campionat d'Espanya amb dos deus

Escolta la retransmissió senceraAixí hem narrat el ball 'Escalant'


I així hem cantat les notes!


L'exigència cada vegada és més alta i, per això, veure deus en les puntuacions de grups de xou cada vegada és més complicat. Però el Club Patinatge Artístic és capaç de tot i avui ho ha tornat a demostrar. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han executat el ball 'Escalant' sense errors, sense imprecisions, i amb molta força, i així ho han valorat els jutges, que els han donat dos deus en la puntuació artística. Han estat campiones d'Espanya sense discussió. Per setzena vegada a la seva història, que es diu aviat.

I qui també s'ha quedat pràcticament sense paraules ha estat el director tècnic i artístic del club, Ricard Planiol.

La coreografia del CPA ha sumat un total de 98 punts, la millor puntuació que ha aconseguit en els tres campionats disputats i guanyats fins ara. No només hi ha hagut dos deus, sinó que la puntuació artística l'han completat dos 9,9 i un 9,8. I les notes tècniques no han baixat del 9,5. Per a l'entrenadora, Ester Fàbrega, aquestes puntuacions són un regal merescut per a les patinadores.

Per la seva banda el CPA Girona s'ha quedat lluny d'aquests registres: ha sumat 91,2 punts i ha estat penalitzat per algunes caigudes en el patinatge del 'Sinapsis'.

El Tona, tercer

Una vegada més, l'Olot i el Girona seran els dos equips de la Federació Espanyola que competiran als dos campionats internacionals: l'Europeu d'Itàlia, al juliol, i els World Skate Games de l'Argentina, a la tardor. Qui podrà triar a quina de les dues proves anar serà el Tona (83,7 punts), que s'ha intercanviat les posicions amb el Masnou (77,9) respecte del Campionat de Catalunya. Aquesta vegada, les osonenques han guanyat la partida a les del Maresme i han quedat terceres.

L'estatal de xou gran s'ha disputat al Pavelló Olímpic de Reus amb la presència d'una vuitantena de seguidors grocs.

També et pot interessar

La Unió Esportiva Olot defineix el calendari de pretemporada

El partit contra el Barça ha provocat que el conjunt olotí comenci la pretemporada més aviat que mai: el 6 de juliol

Moha Abouhafs deixa de ser jugador de l’Unió Esportiva Olot

El jugador olotí ha disputat 30 partits i ha marcat 3 gols en la darrera temporada

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum