En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

El CPA Olot ja té el primer títol de la temporada

El Club Patinatge Artístic Olot no va fallar en el campionat territorial i es va emportar la victòria en grups de xou grans amb la nova coreografia 'Sobreviure'.
| 18 de gener de 2015
El CPA Olot ja té el primer títol de la temporada

El Club Patinatge Artístic Olot no va fallar en el campionat territorial i es va emportar la victòria en grups de xou grans amb la nova coreografia 'Sobreviure'. En la categoria juvenil, l’equip olotí també va ser el millor amb 'Malson'.

Les patinadores del grup A del CPA Olot, en acció a Fontajau (Carles Alonso)

El campió del món torna a començar i, de moment, ja ha aconseguit ser el millor equip de la demarcació de Girona. Una temporada més, el grup A del Club Patinatge Artístic Olot es va emportar el títol al pavelló de Fontajau, que va poder veure la nova coreografia de Ricard Planiol. Dissabte, ja es va estrenat a Olot i, a grans trets, va convèncer a l’afició. El mateix Planiol també va acabar content, tot i haver-hi vist algun error.

Amb el campionat de Girona a la butxaca, el proper repte del ‘Sobreviure’ ja serà al campionat de Catalunya que es farà a Reus a principis de febrer. Al març, serà el torn del campionat d’Espanya a Saragossa; al maig, de l’Europeu a Alemanya, i al setembre, si tot va bé, del Mundial a Colòmbia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La sort segueix sense acompanyar a l’Hoquei Olot (2-0)

Els olotins cauen a la pista del Cerdanyola en un partit marcat per l'efectivitat

L'Olot necessita trencar la sèrie de derrotes contra un Hércules en hores baixes

Els alacantins, en plena crisi a tots nivells, només tenen cinc punts més que els olotins i també ocupen zona de descens. Jonathan Risueño recupera Bigas, Terma i Cerdà, i medita donar la titularitat a Coris i Forgas en atac

Estàs escoltant


Volum