En directe
L'Informatiu
amb Roger Isern

El CPA Olot afronta la primera prova de foc de la temporada

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega disputaran diumenge el Campionat de Catalunya a Reus, on tenen molt bons records
| 5 de febrer de 2015
El CPA Olot afronta la primera prova de foc de la temporada

Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega disputaran diumenge el Campionat de Catalunya al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, d’on tenen molt bons records. Ja s’hi trobaran el Masnou i el Reus, com a grans rivals.

REUS CPAO

Les patinadores celebren el campionat del món en el mateix escenari on intentaran guanyar el català (Anna Prat)

El Club Patinatge Artístic Olot ha guanyat de manera consecutiva, i contundent, els últims dotze campionats de Catalunya, i ara tampoc no es planteja res més que no sigui una victòria. Diumenge a la tarda, disputarà el campionat català a Reus amb l’etiqueta de favorit, cosa que no agrada gaire a Anna Quintana. La capitana recorda que tot just acaba de començar la temporada.

Aquest any, el CPA Olot ha apostat pel ball ‘Sobreviure’, amb què ja va guanyar el campionat de Girona a Fontajau. Allà, es va trobar amb el Girona com a principal competidor, però ara al campionat català el nivell pujarà; ja s’enfrontarà, entre d'altres, amb el Masnou, tercer del món, i amb el Reus, que es va quedar a les portes del podi de l’últim mundial. Anna Quintana admet que saben ben poca cosa dels nous balls d’aquests dos equips i avisa que el campionat serà "la primera prova de foc de la temporada".

Retorn a Reus

El Campionat de Catalunya es farà al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, d’on les olotines tenen un gran record. Fa només quatre mesos, van guanyar-hi el vuitè mundial de la seva història i ara hi tornen amb la mateixa il·lusió. Hi participarà el grup A, però també el grup B amb el ball ‘Buscant un destinatari’. Això serà diumenge a la tarda. Dissabte, el juvenil del club olotí també competirà al català de la seva categoria amb la coreografia ‘Malson’.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
L'Informatiu


Volum