En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El CPA Olot celebra que Barcelona sigui la seu dels primers World Roller Games

La capital catalana organitzarà al 2017 aquests jocs mundials de patins, que agruparan nou modalitats de patinatge
| 24 de febrer de 2015
El CPA Olot celebra que Barcelona sigui la seu dels primers World Roller Games

La capital catalana organitzarà al 2017 aquests jocs mundials de patins, que agruparan fins a nou modalitats de patinatge. Entre elles, el patinatge artístic i els seus grups de xou.

world roller games

Barcelona va tenir la idea i Barcelona l’executarà. El projecte de la capital catalana, avalat per les federacions catalana i espanyola de patinatge, va guanyar la votació de la FIRS que es va fer aquest cap de setmana a Roma. Catalunya serà el país dels primers World Roller Games, uns jocs mundials de patins que es faran del 9 al 23 de juny del 2017. Reuniran uns 6.000 esportistes, s’esperen unes 130.000 pernoctacions i agruparan fins a nou modalitats d’esports sobre rodes; una d’elles, el patinatge artístic. En declaracions a Ràdio Olot, el president del Club Patinatge Artístic Olot, Joan Fàbrega, es mostra content i il·lusionat.

Els jocs mundials de Barcelona beneficien el patinatge, que tindrà més ressò, i també els equips catalans, que no s’hauran de moure de casa. Joan Fàbrega admet que amb l’elecció de la proposta de Barcelona, el CPA Olot s’ha tret un pes de sobre. L’altra candidata era Lima i un viatge al Perú hauria estat difícil d'assumir. D'aquesta manera, el mundial del 2017 se celebrarà a casa, com a Reus la temporada passada. A més, l’any que ve el mundial es farà a Itàlia, de manera que el CPA Olot s’assegura dos campionats del món consecutius a Europa. Això sí, aquest any haurà de viatjar fins a Colòmbia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum