En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El coronavirus torna a amenaçar el futbol no professional: "Ens fa por el calendari dels partits ajornats"

Aquest cap de setmana s'han hagut d'ajornar dos partits a Tercera RFEF. Entre ells, el del proper rival de l'Olot: el Vilafranca, que té casos a la plantilla. El president del club olotí, Joan Agustí, demana que els partits suspesos es recuperin sempre al més aviat possible
David Planella | 11 de gener de 2022

La Unió Esportiva Olot tem que el coronavirus pugui desvirtuar la competició. El club olotí encara recorda com el va arribar a afectar la temporada passada i creua els dits perquè no el freni aquest curs, ara que va líder i acumula quatre victòries consecutives. El president, Joan Agustí, no creu que s'hagi de revisar el protocol de la Federació, però sí que demana que es sigui més estricte a l'hora de recuperar els partits endarrerits.

Demà dimecres al grup cinquè de Tercera el Peralada i el Manresa recuperan un partit que tenen pendent des de gairebé un mes, i aquest cap de setmana s'han hagut de suspendre dos partits que encara no tenen data en el calendari. Pel que fa a l'Olot, de moment ha pogut jugar sense problemes els disset partits que s'han disputat fins ara. Només ha detectat tres casos de coronavirus a la plantilla: un abans de Nadal, Sergi Arranz, i dos tornant de festes, Ferri López i Kilian Villaverde, que no van poder jugar diumenge a Castelldefels. Ara bé, el proper rival dels olotins, el Vilafranca, va haver d'ajornar el partit de dissabte passat contra el Vilassar per casos de covid. L'Olot espera que no tingui problemes per poder jugar diumenge que ve a l'Estadi Municipal.

Estrenaran la samarreta del centenari

Si tot va bé, l'Olot-Vilafranca es disputarà diumenge a dos quarts de 5 de la tarda a l'Estadi Municipal. L'Olot té previst presentar l'àlbum de cromos a l'afició i estrenar la samarreta del centenari. Està pendent del permís de la Federació per portar-la diumenge i en tota la resta de partits de la segona volta. La samarreta, que ha estat un èxit de vendes, és mig vermella i mig blava (els dos colors es divideixen en dues franges verticals) i recorda la primera que va lluir l'Olot FC als anys 20.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum