En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Cor de Maria presenta a Olot el seu projecte d'emprenedoria

La proposta aglutina totes les etapes escolars per tal de tenir iniciativa a la vida
| 6 de febrer de 2015
El Cor de Maria presenta a Olot el seu projecte d'emprenedoria

Aquest dissabte l’escola Cor de Maria-Maria Reina d’Olot presentarà a tota la comunitat educativa el projecte que ha dut a terme durant aquest curs de foment de l’emprenedoria. Es tracta del ‘Primer Certamen Emprenedoria a l’Aula’. La finalitat  d’aquest pla específic ha estat treballar valors, aptituds i habilitats relacionades amb aquesta temàtica. La proposta ha tingut molt bona acceptació.

 Cor de Maria

Una imatge del centre (cordemariaolot.cat)

Des de P3 fins a 4rt d’ESO. Tots els cursos de l’escola Cor de Maria-Maria Reina d’Olot, han participat en un pla d’emprenedoria a l’aula. Es tracta d’una idea impulsada pels professionals del centre amb la finalitat de tirar endavant projectes. Tot i això l’iniciativa no estava encarada en temes empresarials sinó de ser capaç de tirar endavant una idea.

Els alumnes de 4rt d’ESO , si que han enfocat el projecte cap el mon laboral, tirant endavant el que anomenen ‘La Granja’. Tot i això des del centre destaquen que han tingut una àmplia llibertat per escollir el projecte.

El primer Certamen Emprenedoria a l’Aula, tindrà lloc aquest proper dissabte a les 5 de la tarda a la sala ‘El Torín’, on tots els alumnes presentaran els seus projectes. L’entrada és gratuïta, i oberta a tot el públic.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum