En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El concert homenatge als Xucu-pa s'engreixa amb més entrades, hamburgueses i bombons

L’esperat concert dels Xucu-Pa que s’havia fer a finals de març es farà el proper dissabte 13 de juny amb més d’alguna novetat
| 1 de juny de 2015
El concert homenatge als Xucu-pa s'engreixa amb més entrades, hamburgueses i bombons

L’Hamburguesa Rock i el concert dels Xucu-Pa aniran junts aquest any. Aprofitant el concert, s’ha creat una hamburguesa i bombons inspirats amb el grup garrotxí. L’acte serà el dissabte de la setmana que ve i començarà a les nou del vespre a la Plaça del Torín, a sobre de la sala, on també hi acompanyarà la música de Guillem Roma. Seguidament, a la Plaça de Braus començarà el concert dels Xucu-Pa.

 Presentacio Hamburguesa Rock (David Bosch)

L’esperat concert dels Xucu-Pa que s’havia fer a finals de març es farà el proper dissabte 13 de juny amb més d’alguna novetat. Aprofitant l’esdeveniment, Hamburguesa rock, ha decidit fer parada al recinte de la Plaça de Braus. Aquesta és una iniciativa que enguany arriba a la quarta edició i que es deixarà de fer dins del Shopping Nit. Per l’ocasió s’han decidit a fer una hamburguesa i uns bombons especials, inspirats amb els Xucu-Pa. Els seus creadors, han fet una creació garrotxina d’aquests productes per tal que s’identifiquin amb el grup.  Amb els quatre anys que es porta fent Hamburguesa Rock mai hi havia hagut el toc dolç final. Enguany Jordi Ferrer, ha creat tres bombons, també inspirats amb el grup i la terra. Un elaborat amb oli, l’altre amb sal i finalment un de ratafia.

El concert dels Xucu-Pa s’havia de fer a finals de març a la sala El Torín dins el Festival el Mini. Ara està previst el dissabte de la setmana que ve i es trasllada a la Plaça de Braus, el que implica més aforament i més entrades a la venda, unes 500 més.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum