En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Comitè d’Empresa dels professionals de l’Hospital d’Olot encara té coses a dir

Aquest dimecres segueixen amb les concentracions per reclamar millores laborals
Roger Isern | 30 de novembre de 2022
El Comitè d’Empresa dels professionals de l’Hospital d’Olot encara té coses a dir

Els treballadors i les treballadors de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa segueixen amb les concertacions fora de les instal·lacions del centre que ha començat aquest mes de novembre. A tot plegat, ara, se li afegeix la protesta del Col·legi de Metges de Catalunya. Una protesta que reclama un dels punts que també reclama el Comitè d’Empresa de l’Hospital com és la millora de les condicions per als professionals. Pel que fa a la situació actual dels professionals de l’Hospital d’Olot, aquest matí es reuneixen els membres del Comitè d’Empresa per traçar les línies del manifest que llegiran aquest migdia. La portaveu del col·lectiu és Nadia Tobarias.

Des del Comitè d’Empresa remarquen que seguiran amb les concentracions dels dimecres perquè encara queden moltes coses per resoldre. En el manifest que llegiran aquest migdia també faran referència a la vaga de metges convocada a Catalunya per a mitjans de gener.

La vaga de metges de gener es manté convocada, tot i que hi ha marge de negociació amb la Generalitat i encara és una incògnita si s’acabarà duent a terme o no. A Olot, avui a les 12, els treballadors i les treballadores de l’Hospital es concentraran a les portes del centre per llegir el manifest redactat durant aquest matí i per seguir reclamant la millora de les seves condicions laborals.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

La Garrotxa compta amb 57 desfibril·ladors fixes

A aquests, se’ls hi ha de sumar els 19 mòbils que es poden utilitzar per a qualsevol esdeveniment que se celebri a la comarca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum