En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El comerç olotí també vol aconseguir ajudes dels Fons Next Generation

Aquest projecte, que compta amb un pressupost de més d'un milió dos-cents mil euros, preveu mesures per a la digitalització i difusió del comerç local
Redacció | 19 de setembre de 2022
El comerç olotí també vol aconseguir ajudes dels Fons Next Generation

El pla té per objectiu millorar de forma sostenible la competitivitat del sector. Inclou un total d'onze actuacions amb la voluntat d'incidir en l'eix que conforma la Plaça Mercat, el Museu de la Garrotxa i la Plaça Major. Entre les actuacions previstes, es vol donar impuls al Big Data, per instal·lar unes anàlisis de dades que contribueixin a conèixer els hàbits dels consumidors. La regidora de comerç d’Olot és Gemma Canalias.

També es vol editar una guia digital de suport al comerç amb recomanacions per a l'obertura de nous establiments. A més d'actualitzar i enriquir l'oferta comercial, aquest projecte inclou mesures de reducció de consum i d'estalvi energètic, així com millores a la plaça Mora i als carrers Antoni Llopis i Hospici. Canalias explica que la guia serà una eina àgil per al petit comerç de la ciutat.

Les millores pel sector del comerç d’Olot que es volen subvencionar a través dels Fons Next Genration provenen del Pla Integral d'Accions de Millora del Nucli Antic i es preveuen reformes de mobiliari urbà, plantació d'arbres, soterrament de cablejat o la reparació del paviment. S'espera que algun d'aquests treballs ja comencin la setmana que ve.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Davant el desànim, més organització

Aquesta és l’actitud de les entitats sobiranistes de la Garrotxa cinc anys després de l’1 d’Octubre

Els veïns del barri de Sant Miquel d’Olot ja poden fer les seves analítiques al Centre d’Atenció Primària de la zona

Hi ha dos dies habilitats perquè els usuaris que ho necessitin passin a fer-se les analítiques al seu propi barri

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum