En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Club Tennis Taula Olot vol demostrar que és candidat a l'ascens a Primera

El primer equip de Segona Nacional afronta un partit molt important contra el líder del grup, el Tramuntana
| 25 de febrer de 2015
El Club Tennis Taula Olot vol demostrar que és candidat a l'ascens a Primera

El primer equip de Segona Nacional afronta un partit molt important. Dissabte, rebrà el líder del grup, el Tramuntana, amb l'objectiu de retallar-li dos punts i posar-li pressió. 

tennis taula segona

L'entrenador-jugador Óscar Gallego, acompanyat de l'infantil Arnau Roca i del juvenil Nil Espert (CTTO)

A hores d’ara, el Tramuntana de Figueres, primer classificat, i el Club Tennis Taula Olot, tercer, estan separats per quatre punts, és a dir, per dues victòries. En la primera volta, l’Olot ja va guanyar el Tramuntana a casa seva i si ara ho repeteix, li posarà pressió per a les últimes sis jornades de lliga. Només hauria d’esperar que ensopegués una vegada, perquè l’average el tindria guanyat. Això sí, l’entrenador i jugador del Tennis Taula Olot, Óscar Gallego, remarca a Ràdio Olot la dificultat de tornar a derrotar el millor equip de la categoria.

De totes maneres, encara que perdi dissabte contra el Tramuntana, el Club Tennis Taula Olot continuarà mantenint viu el somni de l’ascens a Primera Nacional, la segona categoria de l’estat, només per sota de la Superdivisió. El segon i el tercer classificats del seu grup de Segona jugarien la promoció d’ascens. Ara mateix, els olotins comparteixen aquesta posició amb el Mataró, un equip amb qui empaten a dotze victòries i tres derrotes. Tots dos tenen dues victòries de marge amb el quart classificat, el Sallent.

L’Olot-Tramuntana de la Segona Nacional de tennis taula es disputarà dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. A la mateixa hora, el segon equip del club de Tercera Nacional rebrà el Bàscara.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum