En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Club Tennis Taula Olot se cita amb la història

Jugarà un play-off d’ascens a Superdivisió per primera vegada a la seva història
| 10 de juny de 2021
El Club Tennis Taula Olot se cita amb la història

Són Diogo Pinho i Arnau Roca, dos dels jugadors del primer equip del Club Tennis Taula Olot que aquest dissabte disputaran a Antequera (Màlaga) la fase d’ascens a Superdivisió. L’un, el portuguès, ha arribat aquesta temporada; l’altre, l’olotí, ha crescut des de ben petit al club. Tots dos tenen en comú una il·lusió enorme per escriure una pàgina d’or en la història del Tennis Taula Olot. Arnau Roca sap que no són favorits per pujar (només ho aconseguiran dos equips dels nou que hi haurà a la promoció), però creu que jugar sense pressió els pot afavorir.

Diogo Pinho sí que ha jugat a Superdivisió. El portuguès té un currículum de nou temporades consecutives a l’elit del tennis taula espanyol i ha estat internacional amb la seva selecció. Ara, posa la seva experiència al servei del CTT Olot.

Diogo Pinho, Arnau Roca i Marc Caymel són els tres jugadors del primer equip del CTT Olot que demà divendres viatjaran a Andalusia per jugar la fase final d’ascens a Superdivisió. Es disputarà dissabte a Antequera en format d’eliminatòries. Si no queda exempt en el sorteig de divendres, l’equip olotí haurà de superar una ronda prèvia, uns quarts de final i unes semifinals per pujar. Tres partits contra els millors conjunts de la categoria. És un play-off històric i Ràdio Olot ha preparat una prèvia especial que es podrà escoltar al programa ‘La Tàctica’: divendres, després de l’Informatiu del Vespre, i abans, a la secció de podcasts de radiolot.cat.

També et pot interessar

Castillejo es mostra pragmàtic i es proposa fer de psicòleg a la banqueta de l'Olot

El nou tècnic demana als jugadors que creguin en ells mateixos per sortir de la zona de descens

L'Olot, molt pendent del play-off d'ascens a Segona B i de Roger Escoruela

El lateral del Sant Andreu és el principal candidat del club olotí per substituir Pep Chavarría al carril esquerre

Generació d'èxits

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum