En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Club Patinatge Artístic Olot busca finançament per poder anar als World Skate Games de l’Argentina

Necessita uns 75.000 euros per pagar un dels viatges més cars de la història del club
Aniol Puigvert | 21 de setembre de 2022
El Club Patinatge Artístic Olot busca finançament per poder anar als World Skate Games de l’Argentina

Tornar a conquerir el mundial és l’objectiu del Club Patinatge Artístic Olot, però com cada any, abans de competir a la pista, el club ha de guanyar un altre campionat a fora: el de la recerca de finançament per pagar-se el desplaçament. En aquesta ocasió, el campionat del món són World Skate Games i es disputa a l’Argentina en un context econòmic complicat. De fet, es preveu que sigui un dels viatges més costosos de la història del club. Costarà uns 22.000 euros més que l’últim que van organitzar, la temporada passada, per viatjar al Paraguai. El cost del viatge i l’estada a l’Argentina serà d’uns 75.000 euros. El president del CPA Olot, Josep Sagués, ha explicat al Tercer Temps de Ràdio Olot que el club fa temps que treballa amb l’objectiu de poder trobar tot aquest finançament.  

Per aconseguir tots els diners per poder finançar el viatge a l’Argentina ja s’han dut a terme diferents activitats de recaptació. Una de les més importants ha estat la barraca del CPA Olot durant les Festes del Tura, on es van poder recaptar entre un 25% i un 30% dels diners que costa el viatge. A més, també han rebut i seguiran rebent donacions d’empreses de manera desinteressada. A part, per fer l’últim esforç, el proper 1 d’octubre organitzen una sèrie d’activitats per a tots els públics al recinte firal: una caminada al matí, un dinar popular al migdia i una festa amb música a la nit, on tothom es pot apuntar.

Queda poc més d’un mes per l’inici dels World Skate Games de l’Argentina. La competició de grups de xou serà el dia 6 de novembre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum