En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Club Esportiu Besalú entra a l’any del seu centenari

El club de futbol besaluenc celebra els seus 100 anys d’història aquest 2022 i ja ha donat a conèixer alguns dels detalls per commemorar la fita
Roger Isern | 5 de gener de 2022
El Club Esportiu Besalú entra a l’any del seu centenari

El nou logotip del CE Besalú en motiu del centenari (@CEBesalu)


El Besalú bufa les espelmes més especials de la seva història. El club verd-i-blanc celebra el centenari aquest 2022 i ja ha començat a mostrar que ho vol fer amb tots els honors. Fa pocs dies va presentar el logotip del centenari elaborat pel dissenyador i soci del club Isaac Jarillo. Un disseny que combina el verd i blanc característics del CE Besalú amb el número 100, on l’últim 0 simbolitza l’escut encapçalat per una corona. El president del Club Esportiu Besalú, Ernest Bassols, explica que és un orgull celebrar el centenari pel que representa per l’entitat i pel poble.

Actualment el club presidit per Bassols compta amb mínim un equip en cada categoria del futbol base, és a dir, des d’escoleta fins a juvenils. El primer equip milita a la Segona Catalana des de ja fa unes temporades i es vol consolidar a la segona màxima categoria del futbol territorial català. Bassols en destaca la importància.

Pel que fa als actes més pròxims, el club besaluenc presentarà la nova equipació el diumenge 23 de gener. En els propers mesos s’aniran coneixent més detalls d’altres esdeveniments organitzats per la comissió del centenari del Club Esportiu Besalú.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum