En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Club Bàsquet la Vall d’en Bas debuta a Segona Catalana

Els sèniors masculí i femení van aconseguir l’ascens la temporada anterior, fet que permet al club a comptar amb dos equips a Segona i dos més a Tercera
Aniol Puigvert | 22 de setembre de 2022
El Club Bàsquet la Vall d’en Bas debuta a Segona Catalana

Foto: Nuri Marguí


Sant Esteve d’en Bas podrà gaudir aquest cap de setmana de bàsquet de Segona Catalana. El sènior masculí va aconseguir l’ascens tant preuat després de fer una temporada descomunal guanyant disset dels divuit partits disputats. Pel que fa al sènior femení, també va aconseguir pujar de categoria. El masculí jugarà el primer partit com a visitant, a la pista del Cassà, aquest diumenge a un quart de set de la tarda. Per altra banda, el femení s’estrenarà a la competició també a la pista del Cassà, el mateix diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda. El president del Club Bàsquet la Vall d’en Bas és Xevi Font.

A part dels debuts dels equips de bàsquet de la Vall a una categoria superior, també comença la Tercera Catalana. Escola Pia Olot, La Vall d’en Bas, Garrotxa-Santjoanenc i l’Olot són els quatre equips garrotxins que es dividiran entre el grup 9 i 10. Els dos primers, estaran el grup 9. L’Escola Pia amb un projecte ja consolidat a la categoria i amb l’en Bas amb l’objectiu d’assolir la permanència. Per altra banda, al grup 10 hi seran els dos equips que han pujat de categoria. El CB Garrotxa-Santjoanenc i el Club Bàsquet Olot s’estrenaran aquest any a una nova categoria. El president del CB Olot és Miquel Palma.

Per la seva banda, el Club Bàsquet Garrotxa – Santjoanenc ha patit una gran evolució dins el club,  una cosa més que fa especial il·lusió a la seva gent i en especial al seu director tècnic, Enric Gussinyer.

Pel que fa a la Tercera Catalana femenina, la única novetat que apareix respecte la temporada passada és el Santjoanenc, que ha tornat a fer un sènior femení després de deu anys. A part de l’equip de Sant Joan les Fonts, també hi ha l’Escola Pia Olot i la Vall d’en Bas. Tots els horaris i enfrontaments d’aquesta primera jornada sobre el bàsquet garrotxí, que dona el tret de sortida aquest cap de setmana, el podreu escoltar al programa la Tàctica de demà divendres, a dos quarts de vuit.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum