En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant, Neus Asin i Pere Farjas

El Circ a la Plaça d’Olot s'acomiada amb accent femení

El Kolektivo Konika, format íntegrament per dones, portarà a la plaça de braus el seu espectacle ‘La punta de mi nariz’
Pau Masó | 21 de juliol de 2021
El Circ a la Plaça d’Olot s'acomiada amb accent femení

Les integrants del Kolektivo Konika (Olot Cultura)


El circ d’estiu arriba al seu final. Aquest dimecres s’acaba el cicle de Circ a la Plaça que va començar fa un mes i que cada setmana ha portat propostes per a tots els públics a la plaça de braus d’Olot. La cirereta del pastís la posarà el Kolektivo Konika, una companyia catalana i basca que arriba a la capital garrotxina a través del Projecte Travesia. Ho explica la directora escènica d’Olot Cultura, Tena Busquets.

Aquest dimecres, el Kolektivo Konika posarà en escena el seu espectacle ‘La Punta de Mi Nariz’ format per sis acròbates, totes dones. A través del llenguatge corporal i el circ, l’espectacle busca reivindicar els cossos.

‘La punta de mi nariz’ es podrà veure aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de braus d’Olot. L’espectacle ja té totes les entrades exhaurides i posarà punt i final a quatre dimecres de circ d’estiu a Olot.

També et pot interessar

Inici de la tardor cultural a Olot amb dos espectacles sorprenents

Aquesta nit, Montorfano & Ardito portaran al Teatre Principal els seus ambients amb material reciclat i de segona mà. La música serà la gran protagonista d’aquest dissabte amb la flautista Elisabeth Franch i el pianista Albert Guinovart al Torín

Arrenquen les Festes del Barri de Sant Miquel d'Olot

Després de que el 2020 s’ajornessin molts actes, enguany el barri podrà gaudir d’una agenda molt similar a l’habitual. En destaca el pregó d’aquest vespre, el retorn del ball pla i la festa del pubillatge de diumenge

Estàs escoltant


Volum