En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El CF Sant Roc es parteix en dos entre directiva i plantilla

L'expulsió de l'entrenador ha tensat la corda a posicions irreconciliables
| 17 de març de 2015
El CF Sant Roc es parteix en dos entre directiva i plantilla

Guerra interna al Club de Futbol de Sant Roc d’Olot. La bona ratxa de l’equip, tercer al seu grup de Quarta Catalana, s’ha frenat de cop després de l’acomiadament de l’entrenador i que a darrere seu es plantés la majoria de la plantilla. La directiva ha confirmat a Ràdio Olot que vol portar aquest cas al Comitè de Disciplina de la Federació i els jugadors admeten que no saben què els pot passar però confien que no s’expedienti a una vintena de persones.  

logosantroc 

Aquest diumenge el Sant Roc tenia partit contra l’Amer, un rival directe en la lluita per l’ascens. Al camp del rival s’hi van presentar el president i vicepresident del Sant Roc i només dos jugadors de la seva plantilla per donar fe que els era impossible jugar. La resta van decidir que no  jugarien més després de la destitució del seu entrenador, Ricard Massanelles. Un dels capitans de l’equip, Pope, ha explicat a Ràdio Olot que tot va començar perquè el míster no saludava al president.Davant d’això, els jugadors van fer una reunió i van decidir no tornar a jugar sense el seu entrenador. Segons Pope s’hi senten molt vinculats, de fet el defineix “com un pare”, i per això han decidit prendre partit per ell. Apunten que la solució passa perquè la directiva plegui i deixi pas a gent nova. Els acusa d’estar massa preocupats pels diners.

Ràdio Olot s’ha posat en contacte amb el president del Sant Roc, Toni Cano, que no ha volgut fer declaracions públiques ja que creu que “s’està fent mal al club”. Cano porta al capdavant de l’entitat 4 dels 6 anys del seu mandat i no té intenció de dimitir fins que deixi l’economia del club sanejada. El Sant Roc va afrontar fa poc una obra important com és fer un camp de gespa artificial que ara l’Ajuntament està pagant. Sobre els passos a seguir, el president ha explicat que, si en l’entrenament d’aquest dimarts els jugadors no es presenten, recorreran al Comitè de Disciplina de la Federació Catalana de Futbol perquè prengui les mesures oportunes. Una situació que Pope reconeix que no saben què els pot suposar però confia que no expedientin a tota una plantilla.

Amb aquesta guerra oberta entre la llotja i la banqueta les dues parts reconeixen que qui més hi perd és el club i el barri. Ho diu el mateix Pope que porta tota la vida lligat. El Sant Roc estava fins ara en una bona posició, tercer per darrere l’Amer i l’Hostoles a quarta Catalana, i per tant es podia plantejar pujar de categoria a finals de temporada. Si ens fiem de les seves declaracions, les posicions a hores d’ara semblen irreconciliables.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum