En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El CF La Vall d’en Bas tindrà un camp de gespa artificial

És un projecte que fa temps que es reclamava i que ara s’ha aprovat gràcies a l’increment d’equips que ha tingut el club els últims anys
Aniol Puigvert | 4 d'agost de 2022
El CF La Vall d’en Bas tindrà un camp de gespa artificial

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha aprovat el projecte d’instal·lació de gespa artificial al camp de futbol municipal de Sant Esteve d’en Bas. Era una demanda que feia temps que es reclamava des del club però que fins ara no s’havia satisfet. Però l’augment d’equips i jugadors que ha tingut la Vall en aquests últims anys ha fet decidir el consistori a tirar endavant el projecte. El president del Club Futbol la Vall és Jordi Busquets.

Els treballs per instal·lar la gespa artificial al camp de Sant Esteve d’en Bas està previst que comencin a principis de novembre. Aquest tipus d’obres solen durar uns dos mesos i mig, aproximadament, per la qual cosa s’espera que a principis de 2023 els equips de la Vall d’en Bas ja puguin gaudir de la gespa artificial. Durant el període de temps que durin les obres, els diferents equips faran els entrenaments i els partits oficials al camp dels Hostalets, que és de gespa natural. Des del club es mostren il·lusionats amb aquest nou projecte.

Un cop aprovat el projecte per part de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas s’obrirà un període de temps perquè les empreses interessades en dur-lo a terme presentin les seves propostes. El nou equipament esportiu tindrà un cost d’entre 290.000 i 300.000 euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Unió Esportiva Olot juga aquest cap de setmana la segona ronda de Copa Catalunya

Ho farà dissabte contra l’Europa de l’ex olotí Kilian Villaverde

El PSG Femení - Levante Las Planas es jugarà a Olot

Inicialment el partit s'havia de disputar a Palamós, però a causa del mal estat de la gespa es jugarà a la Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum