En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El Centre Cívic de Riudaura pels terres

El vent s'emporta una part considerable de la teulada del Centre Cívic de Riudaura, edifici ja tancat des que va caure una planxa metàl·lica. 
| 25 de gener de 2015
El Centre Cívic de Riudaura pels terres

El vent s'emporta una part considerable de la teulada del Centre Cívic de Riudaura, edifici ja tancat des que va caure una planxa metàl·lica. L'alcaldessa ha explicat a Ràdio Olot que s'ha aixecat "com un llençol". 

Imatge de l'actuació ( via @Bomberscat)

La meitat del teulat, uns 25 metres, han sortit volant del Centre Cívic de Riudaura per culpa d'un cop de vent. Aquestes planxes de zinc, tal i com ha explicat a Ràdio Olot, l'alcaldessa Eulàlia Massana, s'aguanten només per claus i ara la preocupació és que pugui sortir volant l'altre meitat. Segons han explicat testimonis presencials, un bon grapat de ciutadans s'hi han acabat congregant per veure com s'havia arrencat aquesta part. Els Bombers han demanat que es desallotgés la zona esportiva pels riscos que hi ha, i en especial perquè el zinc és un material tallant.

És la tercera vegada que els Bombers han de fer una actuació al Centre Cívic pels seus defectes de construcció. L'última va ser quan d'un cop de pilota va caure una de les planxes de ferro. Per sort, en cap dels casos s'han de lamentar ferits.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant


Volum