El CB Garrotxa s'estrena amb una victòria plàcida

Es desfà del Pineda de Pep Perarnau per 93-60 en el primer partit de la temporada a Primera Catalana
| 19 de setembre de 2016

El CB Garrotxa-Santjoanenc es desfà del Pineda de Pep Perarnau per 93-60 en el primer partit de la temporada a Primera Catalana.

cb-garrotxa-pineda-isaac-planella

Un atac local (Isaac Planella)

Acostumat a patir cada temporada fins al final per salvar el seu lloc a Primera Catalana, arrencar amb una victòria plàcida va ser un alleugeriment. Els homes d’Adrià Mercader van superar el Pineda en tots els aspectes. Al començament del segon quart, ja guanyaven 28-9; al descans 48-27, i al final del partit, 93-60. Mercader diu que van fer les coses ben fetes, però també admet que el rival no va ser res de l’altre món.

El Pineda va arribar a Sant Joan amb poc rodatge i baixes importants –cada any té molts jugadors que treballen a l’hostaleria i que no s’incorporen a l’equip fins més endavant–, i això es va notar damunt de la pista. Rival a banda, el més important era començar la temporada amb una victòria, i Mercader creu que el segon partit de la setmana que ve, a la pista del Quart B, també és propici per allargar la bona ratxa.

El partit d’aquest dissabte va aixecar el teló d’una nova temporada de bàsquet de Primera Catalana a Sant Joan les Fonts. La Grada Jove va aprofitar l’ocasió per homenatjar Frank Busquets, un pivot que havia de començar la temporada però es va tornar a lesionar a l’espatlla, i l’afició va poder veure el debut del nou jugador Roger Garriga, a més del nou entrenador, Adrià Mercader. A la graderia, el nord-americà Blake Burgess, que, si tot va bé, debutarà la setmana que ve, i a la banqueta visitant, un vell conegut, ara al capdavant del Pineda: Pep Perarnau, l’entrenador destituït del Garrotxa la temporada passada.