En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El cas Enric Gallego

El davanter de l’Olot ja s’entrena amb el grup però diu que no està al 100% i tot indica que evitarà enfrontar-se a l’equip on podria voler marxar aquest gener.
| 8 de gener de 2015
El cas Enric Gallego

Enric Gallego es descarta per jugar diumenge contra el Cornellà. El davanter de l’Olot ja s’entrena amb el grup però diu que no està al 100% i tot indica que evitarà enfrontar-se a l’equip on podria voler marxar aquest gener.

Enric lluita una pilota amb el cap contra l'Huracán (Martí Albesa/ueolot.com)

DAVID PLANELLA | Diumenge al migdia, la Unió Esportiva Olot rebrà la Unió Esportiva Cornellà en el que podria haver estat un partit especial per a Enric Gallego, que havia estat el màxim golejador del Cornellà fa dues temporades. Ara, però, el partit segurament fa més nosa que servei al davanter, de qui s’assegura que voldria fitxar precisament pel conjunt del Baix Llobregat aquest mes de gener. Ell tira pilotes fora; afirma que està bé a la Unió Esportiva Olot i que no sap res d’aquestes informacions. Ara bé, ho diu amb la boca petita i sense convèncer gaire. Són declaracions a Ràdio Olot.

Enric Gallego ni confirma ni desmenteix que hagi contactat amb el Cornellà per tornar-hi aquest mercat d’hivern. No diu res i, possiblement, ho diu tot, però, de moment, l’Olot es manté ferm en el que ja escoltàvem que deia el vicepresident esportiu, Dionís Cros, diumenge a la retransmissió de Ràdio Olot: Enric és jugador de la Unió Esportiva Olot i tant el club com l’entrenador no només hi compten per a la segona volta, sinó que esperen que sigui un jugador important. Ell es limita a agrair el gest.

De moment, i si no es produeix cap gir de guió en la història, Enric Gallego té pocs números de tornar a jugar amb la Unió Esportiva Olot. De fet, ell mateix es descarta per tenir minuts diumenge. Surt d’una lesió, però ja s’entrena amb el grup i amb normalitat, de manera que el cas del jugador fa pensar que la direcció esportiva haurà d’afegir un davanter a la llista de la compra d’aquest mercat d’hivern, on ja tenia apuntades les posicions de lateral dret i d’interior.

En aquest sentit, el club esperava incorporar aquesta setmana l’interior de la Pobla de Mafumet Gabi López en forma de cessió procedent del Nàstic, però el jugador s’ha acabat fent enrere.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant


Volum