En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El carnaval infantil d'Olot ja té cartell

L’autor és el jove Roc Fàbrega, alumne d’il·lustració de l’Escola Municipal d’Expressió, que s’ha inspirat amb personatges de còmics
| 5 de febrer de 2015
El carnaval infantil d'Olot ja té cartell

L’autor és el jove Roc Fàbrega, alumne d’il·lustració de l’Escola Municipal d’Expressió, que s’ha inspirat amb personatges de còmics en què la disfressa és molt popular. El carnaval infantil serà el cap de setmana previ al d’adults, és a dir, el proper 14 de febrer.

carnaval infantil

La presentació del cartell, amb el seu autor al mig (David Bosch)

El carnaval infantil arriba de nou a la capital de la Garrotxa. Aquest any, l’autor del cartell és en Roc Fàbrega, alumne d’Il·lustració de l’Escola Municipal d’Expresió. El seu professor, Tavi Algueró, ha destacat la dificultat de fer un cartell d’aquestes característiques, ja que s’ha d’intentar no repetir els de les altres edicions. El personatge principal del cartell és Darth Vader, que va acompanyat de l’Arare, en Superman i una princesa. En definitiva, algunes de les disfresses que no falten mai en un carnaval infantil.

A banda del cartell, també s’ha presentat la rua. Com és habitual sortirà a les 4 de la tarda davant de la Plaça Clarà i passarà per tot el carrer Mulleras fins arribar a la Plaça Major. Durant la cercavila, hi haurà timbalers de la Garrotxa, i un cop al final, l’actuació d’un grup d’animació infantil.

A més, a la Plaça Major, es donarà berenar per a tots els assistents. El carnaval infantil d’Olot aglomera uns 4.000 nens i nenes. Es farà el proper 14 de febrer.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum