En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El cap de setmana de l'esport a Sant Jaume

Sant Jaume espera entre 300 i 400 persones a la quarta edició de les Jornades Esportives
| 3 de juny de 2015
El cap de setmana de l'esport a Sant Jaume

Sant Jaume de Llierca espera entre 300 i 400 persones a la quarta edició de les Jornades Esportives. D’aquestes, gairebé la meitat participaran als plats estrella del cap de setmana: la cursa de muntanya i la caminada popular de diumenge. 

Les curses de muntanya estan de moda, sobretot en aquesta època de l’any, i no podien faltar a les Jornades Esportives de Sant Jaume de Llierca. Diumenge, ben aviat, a les 7 del matí, arrencarà la cursa de 17 quilòmetres, juntament amb dues caminades populars, pels que no vulguin córrer i competir. A més, serà per a tots els públics, perquè n’hi haurà una de llarga, també de 17 quilòmetres, i una altra de més curta, de 6.

Les inscripcions anticipades per a la cursa o les caminades es poden fer a l’Ajuntament de Sant Jaume o per internet al web del consistori a preus que van entre els 6 i els 14 euros. Són les úniques activitats esportives que s’han de pagar. Totes les de dissabte són gratuïtes. Entre d’altres, hi haurà classes d’spinning, d’aèrobic i d’estiraments, tennis taula, diver-futbol, futbolí i l’activitat que crida més l’atenció: un campionat de munyir vaca.

Tornejos de futbol

Més enllà de les Jornades Esportives de Sant Jaume, aquest cap de setmana la Garrotxa també acollirà tornejos de futbol base. El CF Les Preses farà la setena edició del seu torneig, des de la categoria escoleta fins la cadet, amb equips destacats de la demarcació, com el Girona, l’Olot i el Figueres, mentre que Sant Joan les Fonts viurà l’onzè Memorial Martí Soy de futbol infantil amb onze equips. Un d’ells serà l’Espanyol. El torneig homenatja el que va ser president del Club Poliesportiu Santjoanenc i regidor d’esports de Sant Joan.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum