En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta
Joel Tallant | 2 de desembre de 2022
El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Emulant el grafisme de ‘Regreso al Futuro’, Toni Beiro aprofita l’embranzida que ha tingut sèries com ‘Stranger Things’ per agafar la bicicleta del temps i tornar precisament al passat. Així és com ho podem veure al videoclip de la cançó, ‘De vuelta al pasado’, tarja de presentació del seu disc. L’artista defineix d’aquesta manera l’essència de les seves noves cançons.

Toni Beiro explica que es troba en un molt bon moment creatiu i que ‘Sobrenatural’ ha estat un disc cuit a foc lent, a casa durant el confinament, on ell ha fet tots els papers de l’auca.

En una entrevista al programa ‘La Finestra’ d’Olot Televisió que podreu veure aquest vespre, Beiro reivindica la naturalitat dels artistes i alerta dels perills de deixar-ho tot en mans de la tecnologia.

El concert de Toni Beiro tindrà lloc aquest dissabte a les vuit del vepsre a la Sala Torin. Les entrades, disponibles a Olot Cultura.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum