En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Bosc de Tosca, l'escola de futbol de la Garrotxa

És el club de futbol amb més llicències de la comarca i aquesta temporada ha ampliat el nombre d'equips
| 16 de setembre de 2015
El Bosc de Tosca, l'escola de futbol de la Garrotxa

És el club de futbol amb més llicències de la comarca. Aquesta temporada  que ara comença, ha ampliat el nombre d’equips i, fins i tot, ha hagut de dir que no a nens que volien formar-ne part. Per a l’entitat, la formació de futbolistes és el més important.

base bdt

El nom ja ho diu tot: Club ESCOLA de Futbol Bosc de Tosca. L’entitat presenca és la principal escola de futbol de la Garrotxa. En nombre d’equips, supera la Unió Esportiva Olot, i aquesta temporada ha arribat als 21. Són més de 250 nens que vesteixen la samarreta del Bosc de Tosca. Un dels coordinadors del futbol formatiu és l’entrenador del primer equip, Albert Danés.

Aquest estiu, el Bosc de Tosca, fins i tot, ha hagut de tancar les portes dels equips, perquè havia rebut més demanda que oferta. Des del mes de juny, té les plantilles completes i si ha dit que no a algun nen ha estat amb la intenció de preservar la qualitat del futbol formatiu. Ho explica el president, Xevi Cros.

El juvenil i el cadet són els dos equips que van aconseguir l’ascens la temporada passada. Els fonaments del Bosc de Tosca són a la base i l’objectiu del club és fer-la encara més potent, però sempre tenint clar que els nens no només juguen per competir i formar-se, sinó també per passar-s’ho bé. Precisament aquesta barreja es va veure el cap de setmana passat amb el Memorial Enric Rodà ‘Licu’ de futbol aleví que es va disputar a les instal·lacions del club. El campió va ser la FE Gramenet, que va guanyar el Quart a la final amb un gol a l’últim minut.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum