En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El Barça Femení, com a casa, al Training Center de la Vall d’en Bas

L’equip de Jonathan Giráldez, va arribar a la Garrotxa el dilluns a la tarda i s'hi exercitarà durant tota aquesta setmana
Aniol Puigvert | 10 d'agost de 2022
El Barça Femení, com a casa, al Training Center de la Vall d’en Bas

Foto: Royalverd Training Center


26 jugadores del primer equip del Barça Femení ja estan concentrades a la Garrotxa. En concret al Training Center de Royal Verd de a la Vall d’en Bas. L’equipament ja va acollir l’estada del primer equip del Barça quan va visitar la Garrotxa per jugar contra la Unió Esportiva Olot. També hi han passat els equips del juvenil del Barça i d’altres de primera divisió com el Girona. Ara és el torn del Barça Femení, que no és la primera vegada que s’instal·la a la comarca. Tot i que a l’stage hi participen vint-i-sis jugadores encara falten jugadores: de vacances hi ha Geyse i Lucy Bronze, ambdós campiones de Copa Amèrica i Eurocopa. A part, es queden a Barcelona les lesionades, Jana Fernández, Cata Coll, Bruna Vilamala, Alexia Putellas, Asisat Oshoala i Núria Rabano. Qui s’ha reincorporat és Fridoloina Rolfö, que ja ha tornat després de caure amb Suècia a les semifinals de l’Eurocopa. Una de les jugadores del primer equip del Barça Femení és Laia Codina. La de Campllong repassa els objectius marcats per aquesta temporada.

Fa més de tres temporades que el primer equip del Barça Femení ve a fer l’stage al Royal Verd Training Center de la Vall d’en Bas. Codina asseguraque és un lloc ideal i que els hi porta sort.

L’Staff i les 26 jugadores del primer equip del Barça Femení s’estaran a la Vall d’en Bas fins el proper dilluns. El dimarts disputaran un partit contra el el Bayern a Tolouse.  

Comparteix a: 

També et pot interessar

Arriba la segona edició de la BTT Pescacorriols de Sant Feliu de Pallerols

Enguany s’amplien les dues curses tant la curta com la llarga

El primer equip del Club Vòlei Olot inicia aquest cap de setmana la competició

Ho farà un any més a la Primera Divisió Estatal i a casa contra el Club Vòlei Sant Martí Aula

Estàs escoltant


Volum