En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El balanç de la primera volta

S’ha acabat la primera volta de Segona B i la Unió Esportiva Olot suma 24 punts, cinc més que la temporada passada.
| 7 de gener de 2015
El balanç de la primera volta

S’ha acabat la primera volta de Segona B i la Unió Esportiva Olot suma 24 punts, cinc més que la temporada passada. Els olotins s’han posat les piles des que ha arribat Rodri i ara encaren la segona part del campionat amb il·lusions renovades.

Carlos Martínez després de marcar el gol de la victòria (Martí Albesa) 

DAVID PLANELLA | “Tot està per fer i tot és possible”, deia Miquel Martí Pol. És una frase que ara es pot aplicar la Unió Esportiva Olot. Ha fet una primera volta dolenta, però l’ha acabat bé i ara encara la segona sense tenir res perdut. La victòria de diumenge passat contra el Reus li ha permès retallar dos punts amb la promoció d’ascens i acostar-s’hi a set punts. Encara és una distància llunyana, però no és insalvable tenint en compte que queda la meitat de la lliga. El director esportiu de l’Olot, Àlex Terma, evita dir si és optimista o és pessimista, però sí que remarca que el canvi d’entrenador ha estat positiu per a l’equip.

La temporada passada, l’Olot va esperar precisament al final de la primera volta per acomiadar Edu Vílchez i fitxar Arnau Sala. Ara, el canvi d’entrenador ja està fet i els números diuen que ha funcionat. Amb Rodri i Terma a la banqueta, l’equip ha sumat deu punts de quinze possibles i només ha encaixat dos gols. El director esportiu, però, no vol fer volar coloms i manté la prudència.

Aquests punts donarien la permanència virtual a la Unió Esportiva Olot i li permetrien posar-se objectius més ambiciosos. Ara, però, el descens encara és més a prop que la fase d’ascens: la zona vermella és a quatre punts. Els primers partits de la segona volta han de servir per fer el pas definitiu i sortir de baix. La primera oportunitat serà diumenge, també a les 12 del migdia i a casa, contra la Unió Esportiva Cornellà, un equip que es troba en zona de descens i en una dinàmica molt negativa. En l’última jornada, va perdre per 5-1 contra el Lleida Esportiu.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum