En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Dos nous cicles formatius

El proper setembre podran començar els dos cicles formatius de FP Dual pensats per a la indústria alimentària que es volen fer a Olot.
| 22 de juliol de 2014
Dos nous cicles formatius

El proper setembre podran començar els dos cicles formatius de FP Dual pensats per a la indústria alimentària que es volen fer a Olot. Els dos encara tenen inscripcions obertes però els seus promotors consideren suficient el nombre actual d’inscrits per a tirar-ho endavant.

Presentació del cicle formatiu d'elaboració de Productes Alimentari (elpuntavui.cat)

JORDI ALTESA | El proper setembre els dos cicles formatius que volen donar una formació integral en el sector de la indústria alimentària, sector clau de l’economia garrotxina, han tingut l’acceptació suficient per a fer-se. Ofereixen formació dual, amb pràctiques remunerades a l’empresa. En el cas del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Elaboració de Productes Alimentaris es farà a través de l’IES la Garrotxa. El seu subdirector, Jordi Antiga, ha explicat que de moment tenen 7 matriculacions i que quan comenci el curs esperen doblar aquesta xifra.

Una formació centrada en el sector alimentari, un dels de més presència a la comarca, i que estarà basada en la FP Dual, un model que està estenent la Generalitat. En concret, hi ha un acord amb 8 empreses del sector que també poden fer les seves aportacions per a definir línies de treball en la Comissió de Seguiment.

En el cas del Cicle Formatiu de Grau Superior en la Indústria Alimentària que imparteix la Universitat de Vic sota el paraigües de la Fundació Kreas, ja té 12 persones matriculades. Fins la setmana que ve està obert al termini i al setembre s’obrirà un segon període de matriculació. Per aquest motiu, han explicat a Ràdio Olot que fan un bon balanç d’aquest primer any de posada en marxa.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum