En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Dolços retrobaments: l'Hoquei Olot rep el Congrés

Aquest dissabte a la Josep Jou es repeteix el partit que fa dues temporades va signifcar l'ascens dels olotins a l'Ok Lliga Plata (19.30 h)
Redacció | 24 de novembre de 2022
Dolços retrobaments: l'Hoquei Olot rep el Congrés

Foto: Pau González


L'Hoquei Olot rep al Club Patí Congrés aquest dissabte a la pista Josep Jou. Tot i les bones sensacions que va deixar l'equip la setmana passada a Mataró, l'Hoquei Olot no va poder endur-se la victòria a la pista del líder. Aquest dissabte tenen l'oportunitat de redimir-se a casa, davant un Congrés que suma 4 punts, dos menys que els olotins. Segons l'entrenador, Jordi Garcia, és un partit molt important.

Els de Jordi Garcia i Adrià Piera porten tota la setmana estudiant al rival perquè, al finalitzar el partit, no només es parli de les bones sensacions que va deixar l'equip.

L'Hoquei Olot i el Club Patí Congrés ja són vells coneguts, ja que els olotins van aconseguir l'ascens a l'OK Lliga Plata superant als barcelonins en la final del play-off de la temporada 2020/21. En una eliminatòria marcada per la pandèmia i amb poc públic a les grades, l'Hoquei Olot va ser capaç de sobreposar-se a la derrota per 0 a 1 a casa i guanyar els dos darrers partits de l'eliminatòria. Un a la pista del Congrés per 1 a 2 i el darrer a la Josep Jou per 5 a 3, firmant un dels dies que ja són part de la història del club. En aquella temporada, els únics que no formaven part del club de la plantilla actual eren els jugadors David Carles i Arnau Vidal i el tècnic de Navàs, Jordi Garcia.

La Josep Jou vol tornar a viure una gran entrada (Foto: Pau González)

Objectiu: 1000 espectadors

Des de l'Hoquei Olot s'han marcat l'objectiu de veure i viure una Josep Jou plena de gom a gom. Es vol assolir la xifra dels 1000 espectadors i per això es convida a tot el públic a un berenar popular a partir d'una hora abans del partit. L'Hoquei Olot - Congrés es disputarà aquest dissabte a dos quarts de vuit a la pista Josep Jou del pavelló d'Esports d'Olot i es podrà seguir en directe a Ràdio Olot, juntament amb l'Alzira - Unió Esportiva Olot de futbol.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum