En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Divendres s'estrena la música de la faràndula adaptada per a orquestra

El compositor, Albert Guinovart, demana a la gent que l'escolti "amb la ment oberta"
| 29 d'abril de 2015
Divendres s'estrena la música de la faràndula adaptada per a orquestra

Aquest divendres 1 de maig s’estrenarà ‘Reminiscències de la faràndula olotina’, la versió simfònica de la música dels Gegants que ha fet Albert Guinovart. El famós compositor barceloní interpretarà la peça amb la GIOrquestra i demana als olotins que tinguin la ment oberta quan l’escoltin.  

albertguinovart_joeltallant

Albert Guinovart al piano amb Marcel Sabaté (Joel Tallant)

El compositor i pianista barceloní ha orquestrat la música de la faràndula d’Olot i assegura que li ha suposat una barreja d’orgull i de por. Guinovart és compositor d’espectacles com Flor de nit i Mar i cel i el 2012 va tenir part de l’Oscar a la millor banda sonor per The Artist. En el seu currículum, ja hi consta una experiència similar a la proposta que presentarà demà passat al Teatre Principal. Va fer la Rapsòdia de la Patum, va agradar als berguedans i ara espera que passi el mateix amb els olotins. Per això, els demana que tinguin la ment oberta quan l’escoltin per primera vegada.

La peça, anomenada Reminiscències de la faràndula olotina, l’interpretaran la GIOrquestra de Marcel Sabaté i el mateix Guinovart divendres al Teatre Principal en dos torns. El primer, a dos quarts de sis de la tarda, i el segon, a dos quarts de deu de la nit.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum