En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Diumenge, la Romànic Bike Extrem

La versió de BTT de la popular cursa de muntanya de la Vall de Bianya ja té més de 200 inscrits
| 30 d'octubre de 2019
Diumenge, la Romànic Bike Extrem

La versió de BTT de la popular cursa de muntanya de la Vall de Bianya ja té més de 200 inscrits. Els dos recorreguts, de 34 i 58 quilòmetres, han variat respecte de l’any passat.

La presentació de la cursa, aquest estiu, a Bianya

Si a la primavera a la Vall de Bianya es fan les curses de muntanya de la Romànic Extrem, a la tardor, arriben les marxes de BTT. La Romànic Bike Extrem es vol consolidar en el calendari de la bicicleta de muntanya i aquest diumenge viurà la seva segona edició. L’organitza el Batec Garrotxí. El seu president, Xevi Guinart, parla dels dos recorreguts, força diferents que els de l’any passat.


La marxa curta, de 34 quilòmetres, tindrà més corriols de baixada i un corriol de pujada força dur, mentre que la llarga, de 50 km, serà igual o més exigent que la de la primera edició, amb zones tècniques i un desnivell de més de 2.000 metres. Fins a dia d’avui, més de 200 corredors ja s’han apuntat a la Romànic Bike Extrem de la Vall de Bianya.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Jordi Jou ja ha viscut cinc Europeus com a entrenador de natació

El garrotxí ha fet el repòquer en el Campionat d’Europa de Roma, on han participat sis nedadors i nedadores del seu club, el Sant Andreu

Aquest divendres l’Hoquei Olot posarà a la venda les entrades per a la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins

La disputaran el Liceo, el Barça, el Reus i el Noia el 2 i 3 de setembre al Pavelló d’Esports, on també hi haurà una fan zone, un partit amistós de l’Hoquei Olot contra el Barça B i una festa final amb música

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum