En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

300 voluntaris fan possible el Gran Recapte d'Aliments

Gairebé 300 voluntaris faran possible el Gran Recapte, que vol recollir més de 40.000 productes a Olot i comarca
| 27 de novembre de 2014
300 voluntaris fan possible el Gran Recapte d'Aliments

Gairebé 300 voluntaris faran possible el Gran Recapte dels Aliments d’aquest dissabte a Olot. Alguns dels productes més necessitats són les conserves, els llegums cuits o els detergents. L’objectiu és igualar o superar les 40.000 unitats que es van recollir l’any passat. 

El Gran Recapte, a l'escola de Santa Pau

El Gran Recapte dels Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per als més necessitats que es fa a tot Catalunya i que dissabte també arribarà a Olot. Ho farà gràcies a 280 voluntaris que s’encarregaran de recollir els productes als diferents supermercats i comerços de la ciutat. Ho explica el regidor Josep Berga, en declaracions a Ràdio Olot.

Més enllà d’aquest grup nombrós de voluntaris, després encara n’hi haurà un altre que no començarà a treballar fins la setmana que ve i que serà l’encarregat d’endreçar tots els productes que s’hagin recollit. Que esperen que siguin els mateixos o més que l’última vegada. L’any passat, Olot i comarca van recollir gairebé 40.000 unitats.

En els primers deu mesos, havien passat 29.000 productes pel Centre de Distribució d’Aliments i Josep Berga remarca que el Gran Recapte de dissabte permetrà recollir un quart de tots els aliments de l’any.

Pel Gran Recapte d’aquest dissabte a Olot, els més necessitats són les conserves, els llegums cuits, els detergents o altres productes d’higiene. Tot i això, els voluntaris subratllen que tot és benvingut i estan convençuts que, un any més, la ciutat d’Olot i la comarca de la Garrotxa no fallaran.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum