En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Dissabte Sant Feliu de Pallerols s'omplirà de ciclistes amb el Gran Premi

La cursa tindrà un recorregut de més de 80 quilòmetres on es disputarà el campionat de veterans i la copa Catalana júnior
| 22 de juliol de 2015
Dissabte Sant Feliu de Pallerols s'omplirà de ciclistes amb el Gran Premi

Aquest cap de setmana arriba el Gran Premi de ciclisme de Sant Feliu de Pallerols. El Campionat  de Veterans de la Garrotxa i la Copa Catalana Júnior es disputaran a l’entorn de la comarca amb una cursa de més de 80 kilòmetres.

Ciclista-carretera (sportadictos.com)

 

 Aquest dissabte arriba la segona edició del Gran Premi de ciclisme de Sant Feliu de Pallerols. Des de l’organització es vol donar protagonisme a l’entorn de la comarca de la Garrotxa, i es per aquest motiu que els més de 80 quilometres es faran a casa nostra. La sortida i l’arribada serà a Sant Feliu de Pallerols. A  les tres de la tarda serà el torn del Campionat de Veterans de la Garrotxa, i més tard a les cinc  serà l’hora de disputar la Copa Catalana Júnior.

La organització espera consolidar la cursa, i de cara a pròximes edicions esperen que sigui un referent el calendari del ciclisme català. Casas confia que tingui més continuïtat.Un cop finalitzada les dues proves hi haurà l’entrega de trofeus, maillots i els diferents premis en metàl·lic pels ciclistes més destacats.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum