En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Dissabte la temporada de patinatge artístic abaixa el teló amb una nova edició del Catalunya Stars

Enguany hi seran presents el primer equip del CPA Olot i també el júnior, que compartiran grup
Redacció | 24 de novembre de 2022
Dissabte la temporada de patinatge artístic abaixa el teló amb una nova edició del Catalunya Stars

El Pavelló de Fontajau de Girona acull aquest dissabte una nova edició del Catalunya Stars. La gala amb el bo i millor de patinatge artístic sobre rodes català del moment. Aquesta és la cita que posa punt i final a la temporada per molts clubs i per alguns, fins i tot, per posar punt i final a una carrera esportiva, com és el cas de la subcampiona del món de grups de xou grans aquest mateix curs, Maria Regueiro, del CPA Olot.

Tres seran els grups on competiran múltiples medallistes als World Skate Games d’Argentina, com són el CPA Olot, el CPA Girona, el CPA Tona, Carla Escrich, Pau Garcia o Llorenç Álvarez, entre d’altres.

Pel que fa a la participació olotina també hi serà el grup de xou júnior, que compartirà grup groc amb el primer equip. El Catalunya Stars es durà a terme aquest dissabte a la tarda i es podrà seguir en directe a través de l’En Joc, de La Xarxa i les televisions locals.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La sort segueix sense acompanyar a l’Hoquei Olot (2-0)

Els olotins cauen a la pista del Cerdanyola en un partit marcat per l'efectivitat

L'Olot necessita trencar la sèrie de derrotes contra un Hércules en hores baixes

Els alacantins, en plena crisi a tots nivells, només tenen cinc punts més que els olotins i també ocupen zona de descens. Jonathan Risueño recupera Bigas, Terma i Cerdà, i medita donar la titularitat a Coris i Forgas en atac

Estàs escoltant


Volum