En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Dia D: 6 d'octubre

El 6 d'octubre s'inaugurarà el nou Hospital d'Olot però la posada en servei podria ser al cap d'un mes. Porta més d'un any acabat i tancat.
| 18 de juliol de 2014
Dia D: 6 d'octubre

El nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’inaugurarà el proper 6 d’octubre. Així ho ha confirmat l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas després d’una resposta del president de la Generalitat Artur Mas. L’Hospital doncs sumarà quasi un any i mig tancat des que es van acabar les obres de l’edifici.

Ràdio Olot va entrar en primícia al nou Hospital a principis de gener per enregistrar el Via Oral (hospiolot.com)

JORDI ALTESA | El dilluns 6 d’octubre el president de la Generalitat Artur Mas inaugurarà el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. És el que ha explicat aquest divendres l’alcalde de la ciutat Josep Maria Corominas citant una resposta que havia tingut del mateix Mas. D’aquesta manera es posa ja una primera data en ferm sobre l’obertura d’aquest nou equipament des que es va acabar el maig del 2013. Tot i això, inauguració i trasllat poden no coincidir amb el temps ja que l’ús efectiu podria ser a principis de novembre. En una entrevista al programa Via Oral de Ràdio Olot, el gerent de l’Hospital Carles Puig ja va assegurar que volien fer el trasllat en tan sols un cap de setmana.

En tot cas, és el primer cop que es fixa en ferm una data d’inauguració per part de la Generalitat. Abans de que s’aplacés a després de l’estiu es pensava fer el proper 25 de juliol, coincidint amb la festivitat de Sant Jaume. Inicialment l’obra s’havia d’acabar al llarg del 2012 i els darrers retards s’han degut a que la Generalitat no havia pressupostat els diners necessaris de l’equipament fins aquest 2014.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum