En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Detenen una dona per robar-li diners a una altra a Olot durant el mes de novembre

La detinguda també va cometre un delicte similar a Vic fa poques setmanes
Redacció | 23 de desembre de 2022
Detenen una dona per robar-li diners a una altra a Olot durant el mes de novembre

El passat 22 de novembre a les 11 del matí una dona va ser víctima d’un furt a l’interior del seu vehicle. La senyora va anar a treure diners a una entitat bancària. En sortir i una vegada dins del seu cotxe, l’autora es va dirigir cap a ella i li va dir  que li  havia caigut monedes a terra. Quan la víctima va sortir per anar a comprovar-ho, l’autora va aprofitar per sostreure-li el sobre amb els diners que havia deixat en el seient del copilot. Arran d’aquest fet la Unitat d’Investigació d’Olot va poder identificar l’autora, una dona de 42 anys amb múltiples antecedents per fets similars.

El passat dia 1 de desembre, l’autora  va tornar a actuar mentre la policia la buscava. Aquesta vegada pels volts de les 9 del matí a Vic. El modus operandi va ser el mateix: Vigilar la persona dins de l’entitat bancària, seguir-la fins a l’aparcament i distreure-la per sostreure-li els diners.

El dia  20 de desembre, finalment la Guàrdia Urbana de Vic la va detenir com a presumpta autora de dos delictes de furt al ser detectada  pels voltants d’una altra entitat bancària.

La detinguda, amb múltiples antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic, que l'ha deixat, novament, en llibertat amb càrrecs.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Detenen un home després d'atropellar-ne un altre a les Preses i donar-se a la fuga

El detingut hauria atropellat la víctima després d'una discussió aquest dijous al migdia

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum