En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

D'estrena!

Dilluns comencem una nova temporada on la informació, els esports i l'entreteniment en són els protagonistes.
| 27 de setembre de 2013
D'estrena!

Ràdio Olot estrena dilluns la seva nova temporada. L’emissora manté els programes de més èxit del curs anterior i incorpora algunes novetats com un espai dedicat a les empreses de la comarca i un altre de servei per a les persones cuidadores de gent gran. La informació, els esports i l’entreteniment configuren la nova programació que arrenca dilluns.

El gruix de la programació torna dilluns.

REDACCIÓ | Ràdio Olot comença la nova programació en un dels millors moments en resultats d’audiència i seguiment a les xarxes socials. És per això que tots els programes ja estan d’alguna manera o altra vinculats a les noves plataformes. A primera hora del matí, torna el “5’+”. El programa de Joel Tallant i Neus Asin que ja s’ha convertit en el despertador referent per un ampli ventall de públic no només de la Garrotxa i de les comarques gironines, sinó també a Osona, on la penetració de Ràdio Olot és cada cop més important. Una vintena de col·laboradors fan possible cada dia que ens despertem informats, assessorats i amb les recomanacions necessàries per començar la jornada de la millor manera.

Els Serveis Informatius mantindran les seves franges habituals, a les 7 i 8 del matí, 1 del migdia i 7 de la tarda. A més, hi haurà butlletins horaris de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda. Tot plegat es reforçarà amb el programa “Via Oral” de Jordi Altesa que tractarà amb profunditat aquelles qüestions d’interès. Es mantenen programes de servei com el “Fil Directe amb l’Alcalde” o “L’Ajuntament Informa”. Tot plegat reforçat amb la cada vegada més potent presencia de Ràdio Olot a les xarxes socials i amb el nostre web, radiolot.cat. No en va, som el mitjà garrotxí amb un seguiment més gran.

Els esports tindran un paper molt destacat a la programació de Ràdio Olot. De fet, l’èxit de les transmissions dels partits de la Unió Esportiva Olot, iniciats la temporada passada, ha fet que enguany tornin a sonar i en aquesta ocasió des de punts més llunyans, ateses les característiques de la nova categoria. Viatjarem al País Valencià i a les Illes, per exemple. Ràdio Olot seguirà estant al costat de la Unió Esportiva Olot i us oferirà tots els partits cada cap de setmana. A banda de la informació esportiva que s’inclourà en els butlletins i en els informatius de gran format, els dilluns reforçarem l’actualitat esportiva a “Migdia Esports”, un programa de David Planella i Josep Guardiola. I si voleu estar permanentment informats del què fa el Barça, doncs heu d’escoltar La Graderia, cada dia amb Jordi Martí,  a partir de dos quarts de nou del vespre.

Entre les novetats de la temporada, destaca la incorporació d’”Escola de Cuidadors”, un programa que encetarem durant el mes d’octubre i que pretén donar les eines necessàries per viure bé a aquelles persones que han dedicat o dediquen gran part de la seva vida a cuidar algun familiar. La ràdio també es preocupa de les empreses de la comarca. Per això, els dimarts i cada quinze dies, tindreu la oportunitat de saber què fan “Les Nostres Empreses”.

 

ELS TEMÀTICS RENOVEN

Continuen els programes temàtics: “Sessió Contínua”, amb Neus Asin i Jordi Teis, especialitzat en el setè art i que podreu escoltar els divendres i “Trenquem el Cuc”, el programa referent del món agrari català amb Josep Guix i una trentena de col·laboradors.

La música també és molt important. Per això, a banda de la radiofórmula que sentireu durant gran part del dia, amb èxits d’actualitat, però també amb els clàssics de sempre, Ràdio Olot incorpora “La Llista”, un espai d’Albert Francino, on es recolliran en una hora les cançons que més sonen a l’emissora. S’emetrà els divendres al vespre.

En l’àmbit musical es manté “A Pas de Jazz”, amb guions de Carles Fontfreda i la locució de Núria Noguera; el “Cocodril Club”, el programa revival de l’Albert Malla; l’”Àrea Reservada” de Joan Soler, presentant les últimes novetats discogràfiques i entrevistant als seus protagonistes; “Clubbing”, les nits del cap de setmana i “Ritmes de Catalunya”, amb Miquel Serrat i Margarida Arau.

Recordeu que tots els programes els podeu tornar a escoltar les vegades que vulgueu descarregant-los de radiolot.cat. Aneu a la ràdio a la carta i els trobareu tots.

Dilluns, nova temporada a Ràdio Olot, ara i sempre connectant amb tu.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum