En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot
Categoria

Uns desconeguts ataquen el memorial Lluís Companys de Besalú

L'Ajuntament ho denunciarà als Mossos d'Esquadra
| 18 de juny de 2018
Uns desconeguts ataquen el memorial Lluís Companys de Besalú

Han escapçar una espardenya de l'obra. L'Ajuntament ho denunciarà als Mossos d'Esquadra i es posarà en contacte amb l'artista perquè la repari.

Imatge de com ha quedat el memorial després de l'acció aquest dissabte 16 de juny de 2018 (ACN)


El Memorial dedicat a Lluís Companys de Besalú ha aparegut malmès aquest dissabte. En concret, uns desconeguts han escapçat una de les espardenyes que conformaven l'obra 'Roses blanques per a Companys', de l'escultora garrotxina Duaita Prats. L'Ajuntament ja ha advertit que ho posarà en coneixement dels Mossos d'Esquadra i que es contactarà amb Prats perquè torni a refer el memorial. Tot plegat ha passat aquesta matinada i sembla que els responsables han fet servir una serra radial per tallar l'espardenya, que està feta de ferro com la resta de l'obra.

'Roses blanques a Companys' és un poema visual situat a la Plaça del Bisbe de Besalú i va ser inaugurat ara fa un any per part de l'aleshores president de la Generalitat, Carles Puigdemont. El memorial està compost per un escrit en una llosa, juntament amb dues espardenyes, una rosa i quatre barres de ferro.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum