Derrota a la Corunya per tancar el 2022 (4-2)

La manca d’encert va tornar a penalitzar als olotins en un partit on els moments puntuals van decidir
Roger Isern | 18 de desembre de 2022

L’Hoquei Olot va caure aquest dissabte en l’últim partit del 2022 a la pista del Dominicos. Amb un guió de partit similar al de la Josep Jou davant l’Oviedo, l’encert aquesta vegada no va ser tant alt. Tot i així l’inici de l’Hoquei Olot va ser millor que el dels gallecs, creant perill a la porteria de Barros, que va aturar-ho pràcticament tot. Però la categoria no perdona i al minut cinc, el Dominicos anotava l’1 a 0 gràcies a un contraatac finalitzar per Vaamonde. Dos minuts després arribava la primera falta directa del partit per a l’Hoquei Olot que no podia anotar Marc Prat i que no es va llençar des del punt correcte sinó més lluny de l’habitual. Els àrbitres no van indicar res i Barros va aturar el llançament. Amb la superioritat numèrica, Ferran Sacrest marcava l’1 a 1 amb un fort xut des de dins l’àrea. Semblava que podia ser aquest el marcador al descans però Vaamonde aconseguia el doblet i posava el 2 a 1 abans de marxar a vestidors. El tècnic de l'Hoquei Olot és Jordi Garcia.

A la segona meitat, domini gallec gràcies a 3 a 1 a Varela des de fora l’àrea. A partir d’aquell gol, l’Hoquei Olot va anar a remolc i no va ser capaç de trobar la tecla per superar la defensa del Domincios. Els gallecs sentenciaven amb el 4 a 1 de Payero després d’un espectacular llançament de falta directa. Marc Prat amb el 4 a 2 donava un bri d’esperança que va acabar desapareixent després que el mateix Prat no marqués una directa a falta de 44 segons.

Al final, tres punts que s’escapen per a l’Hoquei Olot que tanca l’any a la vuitena plaça amb 10 punts, a 4 respecte el descens. L’Ok Lliga Plata s’atura per Nadal i no tornarà fins al segon cap de setmana de gener on els olotins visitaran la pista del Barça Atlètic.