En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Denuncien curses de buggies a l’Alta Garrotxa

L’episodi més recent va tenir lloc a la pista d’accés al Comanegra, els testimonis han explicat a Ràdio Olot que un grup d’uns deu vehicles circulaven per la zona a gran velocitat, van topar-se amb uns excursionistes i van encarar-s’hi
Pau Masó | 9 de novembre de 2021
Denuncien curses de buggies a l’Alta Garrotxa


Els fets van passat fa poques setmanes. El passat dissabte 23 d’octubre un grup d’excursionistes tornava del Comanegra a través de la pista de terra que arriba fins a Monars. A la baixada, un grup de buggies (una mena de quads) els va avançar de manera imprudent i a gran velocitat. La situació va provocar una petita topada entre un cotxe i un d’aquests buggies, i va derivar en una discussió entre els dos conductors. Ho explica la Montse Royo, una testimoni que va viure els fets i que s’ha posat en contacte a Ràdio Olot per explicar-ho.


La Montse és veïna de Girona i gairebé cada cap de setmana surt d’excursió. Diu que mai s’havia trobat en una situació així i que els conductors dels buggies tenien una edat aproximada d’uns 60 anys. Destaca, però, la prepotència que van mostrar els infractors.


Després del que va passar, la Montse i el seu grup van decidir posar una denúncia als Agents Rurals. El cos forestal ha confirmat a Ràdio Olot que no és la primera vegada que passa una situació així. Segons els Agents Rurals, són fets puntuals que s’intenten regular a través de controls a pistes o accessos de muntanya.

També et pot interessar

Les Planes d’Hostoles controlarà el nivell de CO2 a instal·lacions municipals

Ho farà a través de sensors que mesuraran el diòxid de carboni a l’escola i al centre cívic

El transport a demanda de la Vall d’en Bas es consolida

En total l’han utilitzat més de 3.600 persones, el que representen vint usuaris diaris. Això ha permès reduir a la meitat els quilòmetres d’expedició i la contaminació que tindria el servei si fos una línia convencional

Estàs escoltant


Volum