En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un dels Cros d'Olot amb més participació dels últims anys

Uns 400 atletes van fer possible la 21a edició del Cros d'Olot, que van guanyar Sabaly i Guerrero
| 31 d'octubre de 2016

El Cros d’Olot va encetar el circuit gironí de la millor manera possible. Bona temperatura, bon ambient, bon traçat i bona participació: en total, uns 400 atletes van ser a les diferents sortides que hi va haver durant tot el matí als paratges de les Tries.

cros-olot-16

El vicepresident segon del CN Olot, i un dels responsables del Cros d’Olot, Joan Domènech, es mostra satisfet de com va anar la 21a edició de la prova.

El campió del Cros d’Olot d’aquest any va ser Boubacar Sabaly, una promesa del Lloret que va arribar per davant dels dos primers sèniors, Jordi Rabionet i Arnau Turon. En l’apartat femení, la guanyadora va ser la banyolina del Manresa Marina Guerrero, que es va desenganxar d’Anna Quílez (Lloret) a 350 metres del final. Quílez, segona, i Carmen Rodríguez, tercera, van completar el podi femení. Joan Domènech descriu el nivell de la competició.

Més categories

El millor veterà i, per tant, campió del Memorial Miquel Àngel Chorrero, va ser Ramon Cuenca, mentre que els guanyadors de la cursa oberta de 3 quilòmetres van ser Francisco Amarillo i Sònia Garcia. El Cros d’Olot va ser el primer del circuit gironí, que té deu proves; la propera, diumenge que ve a Santa Coloma de Farners.