En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La cursa del Cor de Maria per a La Marató, el producte final d'un projecte d'emprenedoria

Arriba a la tercera edició, però vol millorar per fer-se un lloc en l’atepeït calendari garrotxí de curses de muntanya
| 30 de novembre de 2016
La cursa del Cor de Maria per a La Marató, el producte final d'un projecte d'emprenedoria

La cursa solidària del Cor de Maria a favor de La Marató de TV3 es vol fer un lloc en l’atepeït calendari garrotxí. Es farà aquest dissabte, l’organitzen els alumnes de tercer d’ESO i és el producte final del projecte d’emprenedoria d’aquesta escola olotina.

cor-de-maria

Els alumnes que han protagonitzat el projecte (David Planella)

Els alumnes del Cor de Maria d’Olot s’han dividit des de principi de curs en diverses comissions per organitzar la cursa solidària. El que es veurà aquest dissabte és el resultat d’un projecte d’emprenedoria en què han treballat diferents aspectes. Els principals són l’esport i la comunicació: l’organització esportiva de la cursa i la seva difusió als mitjans de comunicació. És la tercera edició d’aquesta iniciativa que destinarà tots els fons a La Marató de TV3, però aquest any volen millorar per créixer. Per això, han decidit allargar els quilòmetres de la modalitat competitiva de la prova. Ho expliquen els alumnes Júlia Guix i Lluc Sánchez, i la seva tutora, Gemma Espuña.

La cursa solidària del Cor de Maria, que començarà dissabte a les deu, consta de tres modalitats: la competitiva, la participativa i la de caganius, per a nens fins a P5. En paral·lel, se celebraran altres activitats durant tot el matí, com ara una ballada de gegants, una tocada de tambors i sortejos de regals per als participants. Tot està organitzat pels alumnes, que, tal com remarca Espuña, han après a organitzar una cursa i a difondre-la.

Les inscripcions es poden fer al Cor de Maria, al web de l’escola i el mateix dia de la cursa a les pistes del centre.

La proposta del Sant Pere Màrtir

Aquesta cursa, però, no serà l’única activitat esportiva que es farà dissabte a favor de La Marató. El CF Joventut Sant Pere Màrtir d’Olot també organitza una matinal de partits de futbol a les seves instal·lacions amb una botifarrada popular.

En els propers dies, n’hi haurà d’altres, com la caminada popular de Bianya el diumenge 11, el torneig de petanca de Riudaura el dissabte 17, el partit de futbol de les Planes, organitzat pels exjugadors i amics del CF Les Planes, o les caminades de Tortellà i Sant Jaume, que també farà bicicletada, el diumenge 18.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum