En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La CUP d’Olot denuncia malestar entre veïns de Sant Francesc per l'obertura del nou restaurant

Creuen que les zones d'aparcament no estan prou ben indicades
| 13 de novembre de 2017
La CUP d’Olot denuncia malestar entre veïns de Sant Francesc per l'obertura del nou restaurant

Segons la formació, desenes de cotxes van envair els carrers més pròxims al volcà, provocant molèsties als veïns. Creuen que no està prou ben indicat i que el Montsacopa hauria de ser un espai únicament per gaudir de la natura. 

Imatge del fortí de Sant Francesc


Fa dues setmanes l’Ajuntament d’Olot va inaugurar el nou bar-restaurant de Sant Francesc, situat al fortí del Montsacopa. Cridats per la novetat, desenes de ciutadans van decidir pujar per descobrir el nou equipament. Segons la CUP, això ja va provocar les primeres molèsties als veïns de la zona que van veure com desenes de cotxes aparcaven als carrers més pròxims al volcà sense respectar les zones de pàrquing. El regidor de la CUP i veí de Sant Francesc, Lluís Rubió, ho explica a Ràdio Olot: "Ha estat una bestiesa els problmes de cotxes que hi ha hagut en una zona que normlament no hi ha problemes"

Segons Rubió, no hi ha hagut una previsió correcta per part de l’Ajuntament a l’hora d’inaugurar el nou restaurant. No s’han assenyalat zones d’aparcament pels clients i això ha provocat malestar entre els veïns.

Des del grup municipal de la CUP, segueixen pensant que el nou restaurant és un error i que ja hi ha prou espais gastronòmics a la ciutat. Segons Rubió, Sant Francesc hauria de ser un espai únicament per gaudir de la natura.

El nou bar de Sant Francesc té una capacitat per a una cinquantena de persones. Aquest serà el tercer cap de setmana que obrirà al 100%, ja que fa dues setmanes va inaugurar-se sense oferir el servei de restaurant.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant


Volum