En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

C's a Olot

Segons els avança Ràdio Olot, Ciutadans podria presentar-se a les properes municipals a Olot. Des del partit ho veuen com a "molt factible".
| 2 de maig de 2014
C's a Olot

Notícia que els avança Ràdio Olot: Ciutadans podria presentar-se a les properes eleccions municipals a Olot. Des del partit expliquen que estan treballant des de fa un any i mig amb diferents persones de la ciutat i asseguren que és “molt factible” que es presentin. Tot i això hi ha serrells pendents a un any vista.

Albert Rivera és la cara mediàtica de Ciutadans (lavanguardia.com)

JORDI ALTESA | Ciutadans té un embrió d’estructura municipal a Olot que podria acabar parint una llista a les properes eleccions municipals. Segons els avança aquesta casa s’està amb aquest estat de discussió per veure si acaba prosperant. En declaracions a Ràdio Olot, el coordinador del partit a la demarcació de Girona, Jean Castel, ha dit que és “molt factible” que hi hagi llista a la capital de la Garrotxa el maig del 2015.

Tot això arriba després del que asseguren són més d’un any i mig de converses amb diferents olotins que volen crear el nucli del partit a la ciutat. Cal tenir present que en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, a Olot va treure més vots Ciutadans que Solidaritat Catalana: més de 400. Una xifra que probablement no els serviria per treure un regidor al consistori olotí si prenem com a referència els comicis del 2011 on en feien falta uns 600 vots per accedir al plenari. Castel però ha deixat clar que el que hi ha encara no és un nucli local com ja existeixen a altres 10 ciutats de les comarques de Girona.

Ciutadans diu però que en les properes eleccions municipals només faran llista a aquells llocs on hi hagi un grup de persones actives i disposades a regenerar la política. Castel assegura que no faran llistes a tots els llocs on hi ha gent interessada a formar part del partit ni que crearan “llistes de fantasma”.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum