En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Creu Roja Garrotxa impulsa tallers de digitalització per curar l’escletxa digital

A través dels tallers s’ensenya els usos del whatsapp, el correu electrònic, les aplicacions del banc o de La Meva Salut
Pau Masó | 24 de novembre de 2021
Creu Roja Garrotxa impulsa tallers de digitalització per curar l’escletxa digital

Des de fa més d’un any, moltes administracions, comunicacions, tràmits, o, fins i tot, relacions socials s’han digitalitzat. Per a alguns col·lectius, la distància física també ha passat a ser digital. És el cas de persones grans que no tenen els coneixements que poden tenir altres generacions a l’hora de fer servir el mòbil o l’ordinador. Per això, des de Creu Roja Garrotxa s’han impulsat tallers de digitalització per combatre l’escletxa digital. En parla la coordinadora del projecte, Marta Puigferrer, en declaracions a Ràdio Olot.

Els tallers de digitalització de la Creu Roja es fan de manera grupal, amb una dotzena d’assistents, i dos tècnics i dos voluntaris de l’entitat. S’hi tracten qüestions com les funcions del WhatsApp, el correu electrònic o també les aplicacions del banc o La Meva Salut.

Des del setembre, Creu Roja ja ha fet cinc sessions i n’espera fer 18 més fins al març. L’entitat es desplaça a municipis més enllà d’Olot i també fa atencions personalitzades a la seva seu a la capital de la Garrotxa. Els tallers s’han impulsat conjuntament amb el Consorci d’Acció Social i el Consell Comarcal. L’entitat també atén persones nouvingudes i famílies vulnerables que també es troben sense recursos o aprenentatges digitals.

També et pot interessar

La Garrotxa crida contra la violència masclista

Desenes de persones han participat aquest dijous a la marxa organitzada per La Dalla a Olot

El Fem Garrotxa inicia la seva fase final

Després de recollir les opinions ciutadanes i elaborar un esborrany del pla estratègic, el projecte participatiu arriba ara a un procés de retorn

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum