En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Creixen les ofertes i atencions gestionades per Dinàmig

En el que portem d’any, el servei d’ocupació ha atès un 11 per cent més de persones que el mateix període de l’any passat
Roger Isern | 27 de juny de 2022
Creixen les ofertes i atencions gestionades per Dinàmig

El que portem de 2022 està sent positiu pel que fa a l’ocupació a la comarca. Les dades d’atur en aquests moments són del 6,82%, per sota de la mitjana de Catalunya que són d'un 10%. Destaca que el 50% dels contractes realitzats el maig del 2022 són indefinits quan fa un any eren del 16%, un cop entrada en vigor la reforma laboral, que incideix en la contractació indefinida. El Servei d'Ocupació de DinàmiG ha rebut 383 persones des del mes de gener fins al mes de maig d’aquest any, dada que representa un increment de l’11% respecte a l'any anterior. La gerent de DinàmiG és Ariadna Villegas.

Es detecta un important increment d’ofertes gestionades pel Servei d’Ocupació. Al mes de maig, n’han tramitat 294, el que representa un increment aproximat del 50% respecte l'any passat. D’altra banda, un 47% de les ofertes rebudes costen més de cobrir per la falta de perfils especialitzats, normalment d’oficis tradicionals. Corresponen a ofertes del sector de l'hostaleria i turisme, comerç i del sector industrial.

Des de DinàmiG esperen arribar a les 900 atencions a finals d’any i poder revertir la dinàmica cap a una oferta que iguali la demanda.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les Festes del Tura tindran gots biodegradables

S’ha fet una producció de 36.000 gots per abastir a les barraques durant els cinc dies de festa major

La Piscina Municipal d’Olot recupera l’activat d’abans de la pandèmia

És un dels equipaments més utilitzats de la ciutat durant l’estiu i enguany s’ha situat en xifres de l’any 2019 pel que fa a assistència i a abonaments

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum