En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Coses de l'edat

Joan Vila donava aquesta justificació per les davallades en la salut de la víctima que ell mateix provocava. 
| 4 de juny de 2013
Coses de l'edat

Joan Vila atribuïa les morts com a coses pròpies de l’edat. Era una de les justificacions que donava a una de les famílies per una davallada en la salut que, en aquell moment, ningú es va saber explicar.

Joan Vila en el judici ahir (ACN)

JORDI ALTESA | El zelador estava obsessionat en tenir els cossos nets i arreglats abans de morir i just després perquè ho veiés la família. Vila era el que havia decidit encarregar-se d’aquesta tasca quan treballava a La Caritat i volia que les famílies admiressin la seva feina. Aquest dimarts a l’Audència de Girona, un renebot de Joan Canal ha admès que veien la situació estranya però que no li van donar cap més importància.

En els 8 primers casos confessats, Vila feia servir o insulina o còctels de medicaments per tal de provocar les morts que van agafar per sorpresa a les famílies. Aquest dimarts s’ha tornat a repetir el relat d’aquest cas. La filla de Teresa Puig ha explicat al detall com va descobrir  l’estat agònic de la seva mare i com el que seria l’autor confés de la mort, ho va atribuir a una davallada de salut pròpia de l’edat.

Les declaracions de les famílies, com la resta, s’han fet amb l’acusat present i a menys d’un metre de distància de l’assassí confés. Fins ara, totes les famílies han mostrar una enteresa admirable i avui una dona de 90 anys que era molt propera a Lluís Salleras, li ha etzibat quan ja marxava que havia estat “un dolent”

Aquesta tarda arriben ja els pèrits al judici que encara una de les seves últimes etapes. Declararan els metges que hauran d’aclarir el protocol que seguien per certificar morts. El director del centre ho farà aquest dijous. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant


Volum