En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Investiguen les causes de l'accident mortal que ha acabat amb la vida d'un jove de 24 anys

Continuen investigant les causes de l’accident que va deixar una víctima mortal aquest dimarts a la nit a Olot. L’excés de velocitat sembla una de les hipòtesis més plausibles.
| 28 de gener de 2015
Investiguen les causes de l'accident mortal que ha acabat amb la vida d'un jove de 24 anys

Continuen investigant les causes de l’accident que va deixar una víctima mortal aquest dimarts a la nit a Olot. L’excés de velocitat sembla una de les hipòtesis més plausibles ja que, segons el cap de la Policia, no es va fer el gest de frenar. La víctima es deia Gabriel Luis L.F., de 24 anys, i l'acompanyant que ha resultat ferit lleu MaverickNeptali L.B., de 18 anys.

accidentfluvia5

El cotxe s'ha endut tot el mur de protecció que hi ha a la zona (Jordi Altesa)

L'accident s'ha produït aquest dimarts a la nit, entorn a les 23.30. Alguns veïns han sentit un soroll estrany "però no especialment fort", segons ha explicat una d'elles a un dels curiosos que aquest matí  s'han acostat al lloc dels fets.

El cotxe, segons ha explicat el cap de la Policia Muncipal d'Olot, Ignasi López, no hauria fet el gest de frenar i s'ha endut tot el mur de protecció que hi ha a la zona i ha fet una volta de campana fins a caure al canal que hi ha al costat del riu Fluvià. Això ha fet que la porta del conductor fos impossible d'obrir perquè hi havia el mur que separa el canal del riu que ho impedia.

López ha confirmat que tan la víctima com el ferit vivien a Olot. En una entrevista al ‘5 Minuts Més’ ha afirmat que segurament havia arribat al final del carrer Bisbe Vilanova a més velocitat de la que toca, però les causes s’estan investigant.

L'altre noi ha pogut sortir del cotxe amb ferides lleus i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant


Volum