En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Continua el judici a l'agent de la Policia Nacional acusat de matar la parella a trets a Olot a l'abril del 2019

L’home ja va declarar divendres dient que no té clar si va disparar l’adona perquè diu que té flaixos
ACN | 14 de novembre de 2022
Continua el judici a l'agent de la Policia Nacional acusat de matar la parella a trets a Olot a l'abril del 2019

Segons ha explicat, ell i la víctima tenien una relació sentimental "intermitent" des de feia més d'un any. Ell era agent de la Policia Nacional destinat a Camprodon (Ripollès) i la dona, mare de dos fills, vivia a Olot, en un pis situat al carrer Verge de la Guia. L'acusat ha assegurat que tenien discussions sovint, sobretot provocades per gelosia, però que sempre es reconciliaven. La nit del 19 al 20 d'abril del 2019 van sortir plegats per Olot. El processat ha dit que ell va consumir alcohol i cocaïna, i que també prenia anabolitzants per guanyar massa muscular. Mentre eren fora d’un pub, i sempre segons la versió de l'acusat, va arribar una noia que coneixia i es van saludar fent-se dos petons, fet que va provocar la discussió entre els dos fins que ell va decidir marxar. Segons el seu relat, de camí cap a Camprodon no va parar de sonar-li el telèfon amb missatges de la seva parella i, quan va arribar allà, la va trucar amb la intenció de solucionar-ho. L'acusat va conduir fins a casa de la dona on la investigació apunta que va arribar cap quarts de tres de la matinada. Un cop allà, ha dit que volia tenir una conversa amb la víctima sense alcohol ni drogues però que, tan bon punt va creuar la porta, va veure que ella havia consumit cerveses i porros. A partir d'aquí, ha assegurat que no recorda ben bé com va anar la disputa perquè només té "pantallassos" o "flaixos" i tampoc sap quina part del record que té és real. Responent al seu advocat ha afegit que durant la batussa la víctima li va dir "maricon moltes vegades", el va colpejar amb una ampolla i el va amenaçar amb "fer públic" que és homosexual, ja que només ho sabia una amiga i ella.

No recorda haver utilitzat la pistola, tot i reconèixer els indicis, ni haver-se engegat un tret al cap després de matar la dona. Al final de la declaració, el processat ha afirmat que lamenta "molt" el que va passar.

Fiscal i acusació l'acusen d'un delicte d'assassinat amb les agreujants de gènere i de parentiu. La defensa admet l'assassinat però apunta que hi ha circumstàncies eximents o atenuants com que va patir "bogeria transitòria" provocat per la por a que es fes públic que és homosexual, que tenia les capacitats afectades pel consum d'alcohol i drogues, que ha consignat 108.300 euros per fer front a les indemnitzacions per als fills de la víctima i que el cas ha trigat més de tres anys en arribar a judici.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Detenen un home després d'atropellar-ne un altre a les Preses i donar-se a la fuga

El detingut hauria atropellat la víctima després d'una discussió aquest dijous al migdia

Estàs escoltant


Volum